Kéziratok:
Olvasni szeretnél? 
Írásaim az alábbi linken.
 
 

Az írás mellett szeretek fotózni. Negyvenöt éve művelem, de nem merném azt mondani, hogy értek hozzá.
 Kép
 
 
 
 
 
Mit jelent nekem Székesfehérvár?
 
Itt születtem! Itt tanultam! Itt voltam szerelmes! Itt értek csalódások! Itt vagyok boldog!  Itt szolgáltam katonaként a hazát! Itt dolgoztam! Itt születtek a gyermekeim! Itt születtek az unokáim! Itt fognak eltemetni!
 
Ez az én ”tízparancsolatom”, ami ehhez a városhoz köt, elszakíthatatlanul. Huszonhét évig építettem ebben a városban házakat és utakat.Tizenöt évig szolgáltam műszaki területen - az államigazgatásban - becsülettel és lelkesedéssel.  Másként hogyan is lehetett volna? Hiszen ez az én városom! Magamnak, magunknak építettük! Nem más városokból hívtunk embereket, hogy ők építsenek nekünk házakat utakat, hiszen itt volt az ország legnagyobb és legjobb építőipari vállalata. A szakemberek ma is itt vannak, itt élnek közöttünk.
 
A város azé! - aki itt él , itt dolgozik, itt fizet adót, itt neveli a gyermekeit. Pártoktól függetlenül mindenkié, aki tenni akar érte valamit.  Kell, hogy legyenek közös céljaink, hiszen nem csak magunknak kell építeni és fejleszteni a városunkat, hanem az unokáinknak is.  Gyerekeink ne külföldi munkában lássák a boldogulás útját, mint az, az ötezer Fehérvári fiatal, aki már elhagyta a városunkat. Munkahelyeket kell teremteni, óvodai és bölcsődei férőhelyeket, hogy ne csak lakni, hanem élni is lehessen itt. 
 
 
Székesfehérvár, Királykút Emlékház
 

 

Irodalmi és kulturális estjein, amikor időm engedi, részt veszek. Itt a vendégekről készített portréfotóimat láthatjátok. Nem használok vakut, mert az zavaró lenne. Inkább legyenek a fotók kicsit gyengébb minőségűek. Amúgy sem az a lényeg, hanem az, hogy lássuk az embert a fotók mögött.  

 Linkre kattintva megtekinthető a felvétel, ami 2016 áprilisában készült.
 
 
 
 
 
Impresszum:

A Weblap tulajdonosa és szerkesztője:
 
Nehrer György
 
Elérhetőség:
 
 
A nehrer.hu-n közzétett bármely írás, fotó, film és egyéb szerzői mű, kizárólag a mű szerzőjének,írásbeli engedélyével többszörözhető,terjeszthető, közvetíthető a nyilvánosság felé, illetve tehető nyilvánosság számára hozzáférhetővé.

Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A művek írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltja.